Eggersmann keukens

Al ruim honderd jaar worden er bij Eggersmann maatwerkkeukens ontwikkeld met gevoel voor luxe en esthetische waarde.  Er wordt gestreefd naar perfectie en een tijdloze elegantie bij elke keuken die de fabriek verlaat. Het blijven zoeken naar innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de aandacht voor echt handwerk zorgen voor de basis van de continue ontwikkeling bij Eggersmann. Zo worden stijlvolle en betekenisvolle keukens voor iedereen met gevoel voor stijl en vorm ontwikkeld waar u als klant dagelijks van geniet.

Focus op bijzondere materialen

Sinds 2006 wordt er bij Eggersmann een niet te overtreffen collectie keukens ontwikkeld en dóór ontwikkeld. De focus ligt volledig op het gebruik van kwalitatieve en bijzondere materialen, zoals steen en graniet. Zowel fronten als zijkanten worden met een eenduidige keuze in materiaal uitgevoerd en geven de keukens een eigen en herkenbare uitstraling.

eggersmann keukens

Eggersmann bij Tolkamp Arkitekt

Bij Tolkamp Arkitekt kiezen wij bewust voor Eggersmann als één van onze hoofdmerken. Wij nemen u graag mee naar de fabrieksshowroom om u inzicht te geven in de Eggersmann-filosofie. Het gevoel voor materiaalgebruik en de steeds weer vernieuwende en verfrissende concepten zullen u verbazen. Het kiezen voor een keuken van deze kwaliteit en uitstraling doet u niet zomaar. Wij helpen u graag uw keuze gedegen en weloverwogen te maken.

Het Eggersmann-programma is zeer uitgebreid en kenmerkt zich door tijdloze ontwerpen en moderne uitvoeringen. Er wordt niet bezuinigd om kwaliteit. Er worden alleen eersteklas materialen gebruikt om u als klant te kunnen garanderen dat u jarenlang plezier van uw keuken zult hebben.  In onze eigen showroom in Winterswijk inspireren wij uw graag, vertellen wij u meer over de mogelijkheden en gaan wij voor u aan de slag om uw keukenwensen te realiseren. Laat u verrassen door onze creatieve en klantgerichte invalshoek: onze slogan is dan ook niet voor niets: “Tolkamp Arkitekt – Kijk anders, durf meer!”.

Bekijk hieronder een impressie van de keukens. Meer weten? Neem contact met ons op.